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神戸の「ぼっかけうどん」
Bokkake Udon very delicious (Kobe)
「ぼっかけうどん」は神戸のソウルフードです。牛筋の煮込みとこんにゃくを入れたうどんです。うどんは大阪から西へいくほど麺がやわらかくなります。私は神戸あたりのやわらかさがちょうどいいです。うどんの汁の甘い香りとともに牛筋の肉汁がまざって食べる前からよだれがこぼれます。一口食べたらもう最後。胃袋がやさしい麺と汁と牛筋をほしがります。気がついたら丼を全部たいらげています。
"Bokkake Udon" is a soul food from Kobe." This is a udon noodle with stewed beef strips and konnyaku. The softer the udon noodles go west from Osaka. I like the softness around Kobe just right. Along with the sweet aroma of udon juice, the beef muscle juice spills over before eating. If you eat a bite, it's the last time. The stomach is easy to use for noodles, juice, and bovine muscles. When I realize it, I'm pouring all the rice bowls.
“博克乌龙面”是神户的灵魂食品这是一种乌冬面, 配有炖牛肉条和魔芋。从大阪往西的乌冬面越软。我喜欢神戸周围的柔软恰到好处。随着乌冬汁的甜味, 牛肉肌肉汁在食用前溢出。如果你吃了一口, 那就是最后一次了。我想要有温和的胃袋, 汤和牛条纹的面条。当我意识到的时候, 我正在倒所有的饭碗。